Design og kommunikasjon

Design er et virkemiddel som brukes til å skape en visuell opplevelse. Vi vil sammen med deg sette oss inn i behov, mål og målgruppe for å skape effektive løsninger som begeistrer. Vi utvikler logo, designelementer, fotostil, retningslinjer for identitet, visittkort, brosjyrer, annonser, plakater, magasin, årsrapport, bokomslag og mye annet. Vi designer alt fra idé til ferdig produkt.

Navn

Et navn skal gjenspeile personlighet, kultur og verdier i kommunikasjonen med omverdenen. Når vi utvikler navn, tenker vi på hva navnet skal fortelle. Det skal baseres på selskapets eller produktets personlighet og kjerneverdier. I tillegg skal navnet være lett å lese, uttale og ikke minst lett å huske.

Merkevarestrategi

Vårt mål er å levere høy kvalitet gjennom strategisk forankring, gode prosesser og sterk visuell utførelse. Vi hjelper deg med å få klarhet i ønsket posisjon i fremtiden, definerer målgruppe Til hvem, hva og hvordan skal vi kommunisere? Vi hjelper deg med designrådgivning, designanalyse, identifisering av verdier og posisjonering. Vi sørger for at du gjør de riktige veivalgene og lager retningslinjer for merkevaren i form av merkeplattform og designmanual.

Pakningsdesign

Det er hard konkurranse om oppmerksomheten i hyllene. Det handler om å skape en følelsesmessig sammenheng mellom forbruker og produkt. Vi hjelper deg med å posisjonere merkevaren for å skape effektive uttrykk som øker salget.

Nettløsninger

April Design hjelper med å utnytte mulighetene for synlighet og posisjonering på nett. Vi leverer brukervennlige og responsive nettsider og app'er. I tillegg lager vi PowerPoint-maler. Vi leverer nettsider fra idé til siden er lansert. Vi har et godt nettverk av utviklere som vi samarbeider med.

Branded environments

Opplevelsen av merkevaren uttrykkes også gjennom fysiske miljøer. Vi kan hjelpe til med å uttrykke selskapet gjennom navn, informasjonsdesign, intern og ekstern skilting og interiørdekor.

Illustrasjon

Vi gjør det meste innen illustrasjon og behersker flere stiler. Illustrasjoner kan bidra til å forsterke et budskap og ikke minst gi et særegent uttrykk tilpasset din bedrift. Vi gjør illustrasjoner til årsrapporter eller andre publikasjoner, utsmykning og til digitale medier.

Visuell identitet.

Enkelt forklart.

Scroll to top